Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Кіченок змагатиметься за перемогу у парного турніру WTA у Брисбені

Кіченок змагатиметься за перемогу у парного турніру WTA у Брисбені

Українська тенісистка Людмила Кіченок зіграє у фіналі парного турніру WTA у Брисбені (Австралія). На перших змаганнях року наша спортсменка виступає з Єленою Остапенко з Латвії.


Участь у змаганнях дует розпочав з 1/8 фіналу, отримавши пʼятий номер посіву. У першому матчі Кіченок і Остапенко здобули вольову перемогу над нейтральними Катериною Алєксандровою та Анною Калінською. Чвертьфіналістки визначилися після тривалого тайбрейку — 13:11.


Польку Магду Лінетт й американку Бернарду Перу українсько-латвійська пройшла у двох сетах – двічі по 6:4 після 65 хвилин на корті.


У півфіналі суперницями Людмили та Єлени мала стати нейтральна Дар'я Касаткіна та австралійка Дарія Севілл. Проте вони не вийшли на матч – технічна перемога для п'ятих ракеток турніру. Попри зняття з парного турніру, Касаткіна продовжує виступи в одиночній сітці та гратиме з лідеркою посіву Аріною Сабалєнко за місце у півфіналі.


Нагадаємо, Кіченок та Остапенко, півфіналістки парних Вімблдона та Ролан Гаррос, проводять перший спільний турнір від початку жовтня. Вигравши два титули у 2022 році, минулий сезон вони завершили без трофеїв.


У фіналі на тенісисток очікують несіяні суперниці – тандем бельгійки Грет Міннен та британки Гезер Вотсон. Поєдинок відбудеться 6 січня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background