Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Канело» подав позов на партнерів на 280 мільйонів доларів

«Канело» подав позов на партнерів на 280 мільйонів доларів

Сауль Альварес не отримує прописаної в контракті кількості поєдинків

Мексиканський чемпіон світу в середній, напівважкій і другій середній вазі Сауль «Канело» Альварес звернувся до суду з позовом проти свого промоутера Оскара Де Ла Хойї і його компанії Golden Boy Promotions, а також стримінгового сервісу DAZN.

30-річний боксер звинувачує їх в шахрайстві і порушенні підписаного раніше контракту, за яким він має проводити два бої на рік з гонораром в 35 мільйонів доларів за кожен.

Сауль Альварес вимагає 280 мільйонів доларів компенсації в позові, адже в 2020 році він поки що не провів жодного поєдинку, а в DAZN вирішили скоротити його гонорар на половину.

Крім цього, боксер хоче судовим способом домогтися права битися в боях, які будуть організовані для нього іншими промоутерськими компаніями, ніж Golden Boy Promotions.

Раніше повідомлялося, що DAZN згодна платити мексиканцю 35 мільйонів доларів за кожен бій за умови, що «Канело» проводитиме два поєдинки на рік, а один з них буде проти топового суперника, пише «Спортарена». Однак представники платформи не вважають, що попередні поєдинки Альвареса з Деніелом Джейкобсом і Сергієм Ковальовим підпадають під визначення «топових» з комерційної точки зору.

В останньому бою Альварес в листопаді минулого року переміг росіянина Сергія Ковальова, нокаутувавши суперника в 11-му раунді.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background