Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Калініна виграла нагороду «Heart Award» Кубка Біллі Джин Кінг

Калініна виграла нагороду «Heart Award» Кубка Біллі Джин Кінг

Ангеліна Калініна, яка наразі є другою ракеткою України, виграла нагороду «Heart Award», яку вручає Кубок Біллі Джин Кінг.


Раніше українка потрапила до номінації серед учасниць етапу плей-офф. Крім Ангеліни на нагороду також претендували Вікторія Грунчакова (Словаччина), Кеті Бултер (Велика Британія) та Фернанда Контрерас Гомес (Мексика).


Нагадаємо, «Heart Award» вручається тенісисткам, які гідно представили свою країну, проявили виняткову мужність на корті та видатну відданість команді.


Аналогічну нагороду серед учасниць фінального етапу Кубка Біллі Джин Кінг здобула представниця Канади Лейла Фернандес, яка випередила у голосуванні Сторм Хантер (Австралія), Барбору Крейчикову (Чехія) та Жасмін Паоліні (Італія).


У листопаді Калініна допомогла збірній України обіграти Нідерланди в матчі плей-офф Кубка Біллі Джін Кінг. Ангеліна принесла команді два очки, перемігши Сюзан Ламенс і Аранчу Рус. Наступним суперником українок буде збірна Румунії.


В оновленому рейтингу WTA Ангеліна втратила одну позицію, опустившись на 28-е місце.


Сезон 2024 року Калініна розпочне на початку січня на турнірі в Брісбені. Пізніше вона планує виступити в основній сітці турніру WTA 500 в Аделаїді (8-13 січня), після чого Ангеліну, як і інші найсильніші українські тенісистки, чекає участь в Australian Open 2024.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background