Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Як зіграли українські тенісисти у кваліфікації US Open

Як зіграли українські тенісисти у кваліфікації US Open

Українські тенісисти стартували у кваліфікації US Open.

Як пройшли матчі кваліфікації Відкритого чемпіонату США з українцями

Даяна Ястремська (WTA №111) змогла пробитися до півфіналу відбору, обігравши у двох сетах англійку Хезер Вотсон (WTA №138) – 6:3, 6:2. Наша спортсменка 5 разів подала навиліт, допустилася 5 подвійних помилок та реалізувала 3 з 9 брейкпойнтів. У наступному раунді змагань Даяна зіграє проти канадки Ежені Бушар.

Катаріна Завацька (WTA №188) поступилася суперниці з Угорщиги Анні Бондар (WTA №126) – 6:7, 4:6. За матч, який тривав 1 годину і 45 хвилин українська тенісистка 1 раз подавала навиліт, зробила 3 подвійні помилки та реалізувала 2 з 4 брейкпойнтів.

Юлія Стародубцева (WTA №201) також зазнала поразки від Селін Наеф (Швейцарія, WTA №161). Українка провела на корті понад дві з половиною години. Наприкінці першого сету вона брала медичну паузу через проблеми з лівим зап'ястям і зверталася по допомогу до фізіо також у другому сеті.

Віталій Сачко (ATP №166) на старті кваліфікації програв Раулю Бранкаччо. У першому сеті він не скористався перевагою, ведучи з рахунком 5:3, а в десятому геймі Сачко втратив чотири сетболи на своїй подачі.

Олексій Крутих також не зміг обійти суперника з ПАР Кевіна Андерсона – 3:6, 5:7. Під час зустрічі з експ'ятою ракеткою світу Олексій у кожному з сетів програв по гейму на власній подачі і не зміг зробити жодного брейка.

US Open – Grand Slam. Нью-Йорк (США). Кваліфікація. Одиночний розряд. Перше коло

  • Даяна Ястремська (Україна, 12) - Гезер Вотсон (Велика Британія) – 6:3, 6:2.
  • Катаріна Завацька (Україна) – Анна Бондар (Угорщина, 24) – 6:7(2), 4:6.
  • Юлія Стародубцева (Україна) – Селін Неф (Швейцарія) 7:5, 4:6, 4:6.
  • Віталій Сачко (Україна) – Рауль Бранкаччо (Італія) – 6:7(5), 3:6.
  • Олексій Крутих (Україна) – Кевін Андерсон (ПАР, PR) – 3:6, 5:7.

Нагадаємо, вчора представники України дізналися своїх суперників із кваліфікації US Open-2023. П’ять українських тенісисток – Еліна Світоліна, Ангеліна Калініна, Марта Костюк, Леся Цуренко та Катерина Байндл – потрапили до заявкового списку основної сітки US Open 2023.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background