Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Відома дата чемпіонського бою Гвоздика з Девідом Бенавідесом

Відома дата чемпіонського бою Гвоздика з Девідом Бенавідесом

Український боксер Олександр Гвоздик битиметься за титул чемпіона світу проти американця Девіда Бенавідеса.


Як повідомив українець у соцмережах, цей поєдинок відбудеться 22 червня в американському Г'юстоні, в рамках одного шоу з поєдинком непереможених американців Джервонти Девіса та Френка Мартіна в легкій вазі. На кону бою стоятиме пояс тимчасового чемпіона світу WBC у напівважкій ваговій категорії. Його володар отримає право на обов'язковий поєдинок з регулярним чемпіоном організації Артуром Бєтєрбієвим.


Про призначення протистояння Олександра з Девідом вперше стало відомо наприкінці лютого.


Нагадаємо, Бєтєрбієв перемагав Гвоздика у жовтні 2019-го. Тоді після поразки технічним нокаутом українець втратив титул чемпіона IBF. Відтоді Олександр не боксував більше трьох років.


Повернення нашого боксера відбулося в лютому 2023 року. Він має серію з трьох перемог поспіль, зокрема два поєдинки – проти Річарда Болотнікса та Ісаака Родрігеса – він завершив достроково.


Що відомо про Девіда Бенавідеса


Бенавідес проводить професійні поєдинки з 2013 року і досі не програв жодного: 28 перемог, 24 з них – дострокові. Амиериканець ставав чемпіоном світу в другій середній вазі, володівши титулом WBC у 2017-2018 та 2019-2020 роках.


Варто зазначити, що жодного разу Девід не програв свій титул у ринзі: спершу його позбавили поясу через виявлений у допінгпробі кокаїн, а згодом боксер не вклався у межі ваги перед чемпіонським боєм з колумбійцем Ромером Алексісом Ангуло.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background