Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

IFAB ухвалила тестування тимчасових вилучень гравців

IFAB ухвалила тестування тимчасових вилучень гравців

Міжнародна рада футболу (IFAB) схвалила тестування змін у футбольних правилах у контексті боротьби з суперечками гравців з арбітрами. 


Про це повідомила пресслужба організації.


Відомо, що IFAB погодила тестування правил на основі рекомендацій експертів, які працюють в організації. Раніше футбольна та технічна групи Міжнародної ради футболу визначили потенційні варіанти вирішення проблем з поведінкою гравців.


Рішення IFAB передбачає суворіші покарання за суперечки з арбітрами та сутички між футболістами. Таких наприклад, як після фінального свистка матчу донецького «Шатаря» з бельгійським «Антверпеном» у Лізі чемпіонів. Їхня імплементація на найвищому футбольному рівні відбудеться лише після успішної апробації у нижчих лігах та розробки відповідних протоколів.


Видання The Times стверджувало, що футболістів виганятимуть з поля на 10 хвилин. З арбітрами на полі зможуть спілкуватися лише капітани команд так, як це зараз відбувається у регбі.


Також повідомляється, що Міжнародна рада футболу продовжить експерименти з використанням суддями натільних камер, які фіксують неналежну поведінку гравців.


IFAB погодилися з необхідністю продовжувати покращення напівавтоматичної системи фіксації офсайду, щоб прискорити прийняття рішень щодо визначення положення поза грою.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background