Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Гейні звільняє чотири пояси у легкій вазі: За два із них можуть поборотися Ломаченко та Берінчик

Гейні звільняє чотири пояси у легкій вазі: За два із них можуть поборотися Ломаченко та Берінчик

Колишній абсолютний чемпіон світу у легкій вазі Девін Гейні остаточно звільняє всі свої чотири пояси  – WBC, WBA, IBF та WBO – перед боєм із чемпіоном WBC у першій напівсередній вазі Реджисом Прогрейсом.


Про це інформує ESPN.


За словами Гейні, він зробив усе, що міг у вазі 135 фунтів.


«Найбільшим боєм для мене був би поєдинок із Джервонтою Девісом, і його команда не виявила до нього жодного інтересу. Я переріс цей дивізіон, тому тепер я прагну до 140 фунтів, щоб стати чемпіоном у двох дивізіонах», – зазначив він.


Після цього бою американець сподівається стати чемпіоном у трьох дивізіонах і піднятися до 147 фунтів.


Зазначимо, згідно з офіційною класифікацією, категорія до 135 фунтів (61,2 кг) – це легка вага, до 140 фунтів (63,5 кг) – перший напівсередній (чемпіоном у цій категорії за версією WBC є Прогрейс), до 147 фунтів (66,7 кг) – напівсередня вага.


«Я увійшов в історію, став безперечним, і це стало для мене важливою віхою. Але зараз я перебуваю на тому етапі своєї кар’єри, коли хочу проводити найбільші та найкращі бої у світі. Я – боєць з оплатою за перегляд», – сказав Девін.


Нагадаємо, 9 грудня відбудеться бій Девіна з Реджисом Прогрейсом. 12-раундовий поєдинок стане центральною подією боксерського вечора у Сан-Франциско. На арені Chase Center, домашньому майданчику команди НБА «Голден Стейт Ворріорс», боксери битимуться за пояс WBC, який належить Прогрейсу.


Для Гейні це буде перший бій у першій напівсередній вазі. Раніше WBC дозволив Девіну змінити дивізіон заради титульного поєдинку. 


Відомо, що ща за два пояси американського боксера можуть поборотися українські боксери – Василь Ломаченко та Денис Берінчик


Так, вакантний титул IBF можуть розіграти між Ломаченко та Джорджем Камбососом. А вакантний титул WBO можуть розіграти Берінчик та Ісаак Крус.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background