Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Хаві не залишиться в «Барселоні»

Хаві не залишиться в «Барселоні»

Головний тренер «Барселони» Хаві не буде працювати з «Барселоною» в наступному сезоні. Іспанець вирішив взяти паузу і перепочити один сезон. Це рішення він не змінить. 

За словами Хаві, навіть якщо «Барселона» виграє Лігу чемпіонів та золото Ла Ліги, він не залишиться в команді. Раніше своє рішення він оголосив президенту клубу Лапорті та в пресі. Іспанець  вже отримав пропозиції від інших клубів продовжити кар'єру головного тренера. Але Хаві не відчуває сил і бажання працювати в наступному сезоні. Він каже, що потребує відпочинку після складних сезонів в «Барселоні».

Зараз «Барселона» знаходиться на 3 місці в Ла Лізі і відстає від першого «Реала» на 8 очок. Також клуб виступає в Лізі чемпіонів, в першій грі 1/8 фіналу каталонці зіграли з «Наполі» з рахунком 1:1 в гостях. Але гра барселонців далека від ідеалу. Команда не є фаворитом в жодному турнірі. А часті втрати очків з середняками та навіть з слабкими суперниками є наслідком не кращого стану гравців та недоліків у командній грі. 

Лише в небагатьох матчах цього сезону «Барселона» була схожою на себе, коли домінувала и показувала цікавий футбол. Нажаль, це поодинокі випадки, і Хаві поки не вдалося побудувати  ту команду, яку він хотів. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background