Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Гірн: У контракті Джошуа – Валлін є опція реваншу

Гірн: У контракті Джошуа – Валлін є опція реваншу

В контракті на бій колишнього чемпіона світу в надважкій вазі Ентоні Джошуа зі шведом Отто Валліном прописано опцію реваншу.


Про це повідомив промоутер британця Едді Гірн, передає Boxing News 24.


«Це має бути угода на один бій, але продовження можливе. Багато людей запитують: “Чому Джошуа не б’ється з Деонтеєм Вайлдером 23 грудня?”. Нам запропонували варіант з Отто Валліном, коли до бою залишалося шість тижнів і ми прийняли його», – зазначив він.


Гірн додав, що всі чекають на поєдинок Джошуа з Дентоєм Вайлдером.


«Умова для цього поєдинку – обидва хлопці повинні перемогти 23 грудня, а ми поки що будемо тихо за лаштунками працювати над угодою. Сподіваюся до того часу, коли Джошуа і Вайлдер переможуть, ми вже матимемо план дій», – сказав промоутер.


Нагадаємо, бій Джошуа – Валлін відбудеться 23 грудня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Цього ж вечора пройдуть поєдинки Деонтей Вайлдер – Джозеф Паркер, Даніель Дюбуа – Джаррелл Міллер, а також на ринг вийдуть Філіп Хргович, Даніель Дюбуа, Джаррелл Міллер та інші відомі боксери.


12 серпня  у Лондоні Джошуа нокаутував Роберта Хеленіуса. Валлін здобув шість перемог поспіль після своєї єдиної в кар’єрі поразки від Тайсона Ф’юрі, в останньому бою здолавши Мурата Гассієва.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background