Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Німеччина сенсаційно стала чемпіоном світу з баскетболу!

Німеччина сенсаційно стала чемпіоном світу з баскетболу!

Мало хто сподівався, що збірна Німеччини потрапить до фіналу чемпіонату світу з баскетболу 2023. Але німці перевершили всі прогнози, вони послідовно обіграли найсильніші збірні планети – США та Сербії та виграли золоті медалі.

Фінал вийшов дуже напруженим та драматичним. В перших чвертях суперники не поступалися майже один одному і виграли по 3 очки в кожній. Вирішальною стала третя чверть, у якій Німеччина відірвалася на 12 очків. В цей період кращим на площадці був Денніс Шредер. Він набрав 28 очків і зробив 2 підбирання та 2 результативні передачі. Серби додали в останній чверті, але максимум, що вони досягли – скоротили відставання на 6 очків. У підсумку перемога Німеччини 83:77 і перше золото за всю історію збірної.

Головною сенсацію турніру стала перемога Німеччини над США, яка складається з гравців НБА, з рахунком 113:111. Що цікаво, німці також домінували у третій чверті, вигравши в ній 35:24. Тобто, підопічні Херберта різко додавали після великої перерви. Загалом збірна Німеччини здобула перемоги у всіх 8 матчах першості світу. І лише з американцями та австралійцями розрив був 2 очки, в інших матчах перевага була значною. Тому золото німці безумовно заслужили.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background