Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ф’юрі: У жовтні буде бій-реванш з Усиком

Ф’юрі: У жовтні буде бій-реванш з Усиком

Володар чемпіонського поясу WBC Тайсон Ф’юрі повідомив, що угода з українським чемпіоном WBO/WBA/IBF/IBO Олександром Усиком на бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті має опцію обов’язкового реваншу.


Про це інформує ESPN.


«З якоїсь причини за останні п’ять років завжди було щось, що заважало мені битися з Джошуа. І цього разу це бій за звання абсолютного чемпіона світу у важкій вазі. Так що це [бій з Джошуа] поки на другому плані. Хоча, звичайно, чудовий виступ Ей Джея [в поєдинку з Нганну]. Фантастика», – зазначив він.


Тайсон додав, що 18 травня у нього більші справи – поєдинок з Усиком, а у жовтні – у них буде бій-реванш.


«Отже, після цього, якщо Джошуа все ще буде доступний, а я все ще доступний, давайте почнемо говорити», – сказав «Циганський король».


Раніше промоутер Едді Гірн висловив впевненість, що його підопічний Ентоні Джошуа нокаутує Тайсона Ф’юрі. Гірн закликав провести бій Тайсона з Ей Джеєм відразу, у разі перемоги Циганського короля над Усиком


Нагадаємо, об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між Ф’юрі та Усиком відбудеться 18 травня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). WBC пропонує провести реформу суддів на звітний бій, збільшивши їхню кількість до 5-6 осіб.


Відомо також, що між боксерами укладено угоду на повторний поєдинок. Другий бій також готові санкціонувати і у WBO. Повідомлялося, що доля можливого реваншу залежить від першого бою. Штрафні санкції для боксерів у разі відмови від поєдинку становлять $10 млн.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background