Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Фʼюрі про бій з Усиком: Я дійсно його боюся, він копіює мій стиль

Фʼюрі про бій з Усиком: Я дійсно його боюся, він копіює мій стиль

Чемпіон світу за версією WBC у хевівейті Тайсон Ф’юрі перед поєдинком за звання абсолютного чемпіона світу проти володаря поясів WBA/WBO/IBF/IBO у надважкій вазі Олександра Усика заявив, що побоюється свого майбутнього суперника.


Про це він повідомляється на YouTube-каналі The Stomping Ground.


«Цей хлопець повільно проникає в мою свідомість і виводить мене з ладу зсередини. Я навіть не впевнений, чи зможу завдати хоч одного удару, коли настане вечір бою, тому що він так сильно мене сковує», – сказав Тайсон.


Британець додав, що Усик вивчав великих боксерів і «скопіював» його стиль.


«Він вивчав великих і скопіював мій стиль. Тож тепер я боюся до чортиків. Я справді боюся, він копіює мій стиль. І все, що я роблю: розмови, образи на прес-конференціях, костюми різних персонажів із фільмів Marvel. Я дуже хочу побачити, що він приготував для цього бою. Я насправді стаю його великим фанатом, фан-боєм Усика», – додав «Циганський король».


Нагадаємо, об’єднавчий бій між Усиком і Ф’юрі має відбутися 18 травня у саудівському Ер-Ріяді. Штрафні санкції для боксерів у разі відмови від поєдинку становлять $10 млн.


Відомо також, що між боксерами укладено угоду на повторний поєдинок. Другий бій також готові санкціонувати і у WBO. Повідомлялося, що доля можливого реваншу залежить від першого бою. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background