Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Феноменально! Збірна України проходить Швецію на Євро-2020

Феноменально! Збірна України проходить Швецію на Євро-2020

Останній матч 1/8 фіналу Євро-2020 подарував уболівальникам ще одну неймовірну розв'язку. Збірна України, яку всі вважали найслабшим учасником плей-офф, у фантастичному матчі проходить збірну Швеції, і стає восьмим учасником стадії 1/4 фіналу Євро-2020.

Для підопічних Шевченка матч розпочався непогано. Вже на 26 хвилині Ярмоленко вирізав просто феноменальний пас на Зінченка. Поки шведи спостерігали за «‎шведою» Андрія, ніким не прикритий Олександр зльоту пробив по м'ячу. Воротар Швеції Робін Ольсен був безсилий.

Однак Швеція змогла відігратися ще в першому таймі. На 41 хвилині Еміль Форсберг завдав удару з-за меж штрафного майданчика. М'яч відрикошетив від ноги Іллі Забарного і полетів над Георгієм Бущаном. Другий тайм забитих голів не подарував, і команди пішли в овертайм.

Один з ключових епізодів матчу трапився на 100 хвилині поєдинку. Захисник збірної Швеції Аугустінссон грубо сфолив проти Артема Бєсєдіна, за що отримав червону картку. Другий ключовий епізод стався в перерві між овертаймами, коли Андрій Шевченко використовував свою п'яту заміну, замінивши Андрія Ярмоленка на Артема Довбика. Саме Артему судилося стати героєм матчу. На 120 хвилині після подачі Зінченка Довбик виграв боротьбу у Лінделефа і замкнув головою навіс повз Ольсена.

Підсумковий рахунок матчу 1:2 на користь України. В 1/4 фіналу команду Андрія Шевченка очікує іспит проти збірної Англії. Поєдинок відбудеться 3 липня в Римі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background