Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Єврокубок: Прометей зіграє проти литовського Вулвз

Єврокубок: Прометей зіграє проти литовського Вулвз

Сьогодні, 8 листопада, український БК «Прометей» зіграє у шостому турі Єврокубка. Суперниками команди стане литовський клуб «Вулвз». Поєдинок розпочнеться о 19:00 за київським часом у Вільнюсі.


Про це йдеться на офіційному сайті «Прометея». 


Зауважимо, що «вовки» підходять до цього матчу із показником 2-2 та шостим місцем у турнірній таблиці групи А, тоді як «титани» зіграли на один матч більше – мають показник 2-3 та сьоме місце у таблиці.


Розпочали сезон суперники українців не найкращим чином, зазнавши поразки у двох стартових матчах – «Парижу» та «Ховентуту». Проте пізніше вони зуміли реабілітуватися та виправити ситуацію перемогами над «Бешикташем» та «Цедевітою-Олімпією». 


Наразі найгіршою новиною литовської команди в нинішньому сезоні є втрата латвійського плеймейкера Артурса Жагарса, який був один із найяскравіших гравців чемпіонату світу-2023. У матчі чемпіонату Литви проти «Лієткабеліса» він травмувався в овертаймі – порвав внутрішні бокові зв'язки коліна та достроково завершив сезон. 


Для «Прометея», який програв два останніх домашніх матчі поспіль (у Єврокубку поступився «Парижу» 79:96, а на вихідних сенсаційно програв у ЛЕБЛ «Огре» 76:85), зустріч із «Вулвз» буде особливою важливою, адже перемога на виїзді допоможе команді Ронена Гінзбурга дещо реабілітуватися за останні результати.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background