Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Єврокубок: Прометей здолав Хапоель Тель-Авів

Єврокубок: Прометей здолав Хапоель Тель-Авів

Український БК «Прометей» у матчі 7-го туру Єврокубку обіграв ізраїльський «Хапоель Тель-Авів».


Про це повідомляється на офіційному сайті клубу.


На початку зустрічі команди організували перестрілку з дальньої дистанції, двічі влучивши у кошик суперника в перші дві хвилини. Протягом усієї стартової чверті суперники охоче атакували з-за периметра і при цьому досить успішно (55.6% успішних кидків у «Прометея» і 40% – у «Хапоеля»). Тому чверть вийшла результативною (55 очок загальними зусиллями), а завершилася вона з перевагою в одне володіння «титанів» – 29:26.


Результативність команд впала у другій чверт. З одного боку, суперники стали агресивніше захищатися, а з іншого – не реалізували купу«вірних» кидків. Проте українці продовжували тримати на чудовому рівні відсоток реалізації триочкових кидків. 


Дві «трійки» поспіль у виконанні Іллі Сидорова та Дейвона Ріда в середині чверті дозволили «Прометею» створити відрив у 5 пунктів. На жаль, розвинути цей локальний успіх господарям паркету не вдалося. Більше того, за 35 секунд до перерви Кайл Александер вивів ізраїльський клуб вперед після тривалої перерви (49:48). Цей рахунок було зафіксовано за підсумками першої половини гри.


Протягом перших двох хвилин чверті N3 підопічним Ронена Гінзбурга взагалі не вдавалося влучити у кільце суперника. Вкотре в цьому матчі «Прометею» на допомогу прийшли успішні триочкові кидки: два поспіль влучання Олександра Липового та одне – Калеба Агади – вивели їх уперед (57:55). У цій чверті Олександр продовжив свій снайперський перформанс і його четверте влучанне з-за дуги принесло «титанам» +8 переваги, яка була зафіксована і перед останньою перервою.


Останню десятихвилинку нашої команди взагалі не було провальних відрізків. Нарешті наша команда зіграла надійно у захисті як у цій чверті, так і в матчі загалом. Як результат – заслужена перемога з рахунком 98:89.


Єврокубок. 7-й тур

  • Прометей – Хапоель Тель-Авiв (Iзраїль) – 98:89 (29:26, 19:23, 27:18, 23:22).

22 листопада «Прометей» зіграє проти – італійської «Райєер Венеції», яка перед цим туром, як і українці, мала 2 перемоги у 6 матчах.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background