Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Євро-2020: розчарування України, погром у Копенгагені

Євро-2020: розчарування України, погром у Копенгагені

У понеділок, 21 червня, завершили свої виступи дві групи команд на Євро-2020. Для збірної України цей день став великим розчаруванням. Українці за величезної підтримки в Бухаресті грали зі збірною Австрії, і поступилися з рахунком 0:1. Єдиний гол у матчі забив Баумгартнер після подачі кутового від Давіда Алаби в першому таймі. Збірна України не змогла нічого протиставити, і не створила практично нічого, щоб відігратися. Таким чином збірна Австрії вийшла в плей-офф, і зіграє зі збірною Італії. Україна ж претендує на путівку за рейтингом 3 місць. Тепер підопічним Шевченка залишається сподіватися на потрібні розклади.

Другий матч групи C турнірного значення вже не ніс. Цей поєдинок був прощальним для Горана Пандева, який завершив кар'єру в збірній. Однак збірна Північної Македонії не змогла зробити багаторічному капітану прощальний подарунок, і поступилася збірній Нідерландів з рахунком 0:3. Гол Мемфіса Депая в першому таймі і дубль Жоржиньо Вейналдума в другій половині зустрічі залишили Північну Македонію з 0 очок на цьому Євро. Нідерланди зіграють з командою, яка посіла 3 місце в групах D, E або F.

У групі B збірна Данії залишила поза турніром збірну Росії, причому зробила це розгромно. Вже після першого тайму данці вели, завдяки голу Дамсгарда, а в другому таймі влаштували Росії повний погром. По голу записали Юссуф Поульсен, Андреас Крістенсен і Йоахім Меле. Росія змогла відповісти тільки голом з пенальті Артема Дзюби. Підсумковий рахунок матчу 1:4 на користь Данії, яка в плей-офф зіграє з Уельсом. Росіяни ж будуть дивитися плей-офф по телевізору, вони зайняли 4 місце і покинули турнір.

Ймовірно, турнір покине і збірна Фінляндії, яка програла збірній Бельгії. Фіни трималися більш ніж півтора тайму, навіть одне очко вивело б їх у плей-офф. Тільки на 75 хвилині Бельгія нарешті змогла забити, автоголом відзначився воротар Лукаш Градецкі, якому «‎допоміг» Томас Вермален. Крапка в матчі була поставлена вже через 6 хвилин після голу Ромелу Лукаку. Підсумковий рахунок матчу 2:0 на користь Бельгії, яка зустрінеться з командою, що посіла 3 місце в групах A, D, E або F. Збірна Фінляндії займає останнє прохідне місце в рейтингу 3 місць, і для проходу далі їм потрібні неймовірні розклади.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background