Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Епіцентр-Подоляни став переможецем Кубка ліги 2022

Епіцентр-Подоляни став переможецем Кубка ліги 2022

«Епіцентр-Подоляни» у вирішальному матчі Кубка ліги 2022 року обіграв «Прометей» з рахунком 3:2.

Про це зазначає Суспільне Спорт.

На шляху до фіналу обидві команди провели по два матчі. Подоляни до вирішального матчу Кубка віддали своїм суперникам лише один сет. Сталося це у півфіналі турніру, де вони зіграли з «Юракадемією» з рахунком 3:1.

До вирішального поєдинку «Прометей» впевнено за рахунком пройшов стадію чвертьфіналу. У наступній стадії турніру дніпровська команда провела напружений матч проти «МХП-Вінниця», обігравши їх з рахунком 3:2.

Епіентр-Подоляни – Прометей: як це було

Напружена боротьба між командами завʼязалася з першого сету. У цій частині гри «Прометей» зміг виграти партію, маючи перевагу у два очки. Вирішальний м'яч у першому сеті записав на свій рахунок Сергій Рябов, закривши блоком Євгенія Кісілюка.

Другий сет закінчився перемогою номінальних господарів. «Епіцентр-Подоляни» були сильнішими з рахунком 25:15, що довзолило їм зрівнятись за партіями — 1:1.

Після 10-хвилинної перерви суперники влаштували обмін результативними ударами. У цій партії дніпровська команда спочатку відіграла відставання у п'ять очок, а потім центральний блокуючий «Прометея» видав неймовірну серію подач та вивів її вперед. Це дозволило команді вийти вперед у матчі з рахунком 2:1.

Наступна партія була повністю за хмельниччанами. З першої подачі команда вийшла вперед, довівши перевагу до кінця сету — 25:20

На тай-брейку сильнішими були волейболісти «Епіцентр-Подоляни», які змогли виграти вирішальну партію з рахунком 15:10. Таким чином, саме подоляни завоювали Кубок ліги.

Волейбол. Кубок України (чоловіки). Фінал

  • Епіцентр-Подоляни — Прометей — 3:2 (23:25, 25:15, 22:25, 25:20, 15:10).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background