Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Джошуа: Нганну – мій безперечний титульний бій

Джошуа: Нганну – мій безперечний титульний бій

Колишній чемпіон світу в хевівейті Ентоні Джошуа прокоментував бій проти екс-чемпіона UFC у важкій вазі Френсіса Нганну, який відбудеться 8 березня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія).


Про це інформує BoxingScene.


«Я не зосереджуюсь на [поєдинку з переможцем бою Ф’юрі – Усик]. Я збираюся взяти себе в руки, я маю згадати, що Нганну – мій безперечний титульний бій. Ось який менталітет мені потрібен», – зазначив він.


Британець наголосив, що останній бій Нганну був досить непоганим.


«Я його дуже поважаю. Це не легкі гроші, це важка робота. Втім, я вважаю, що бій зі мною також буде важким, тож у рингу буде шоу», – додав Ей Джей.


При цьому боксер не заперечує можливість проведення поєдинку з Деонтеєм Вайлдером, який був зірваний через поразку американця у бою з Джозефом Паркером.


«Я думаю, що зустріч з Вайлдером все ще можлива. Це великий бій, всі контракти були підписані раніше, це чудове протистояння між Великою Британією та США», – прокоментував Джошуа.


Відомо, що в андеркарді бою Джошуа – Нганну може відбутися бій між Філіпом Хрговичем та Джозефом Паркером.


Нагадаємо, наприкінці грудня Джошуа впевнено переміг Отто Валліна, який відмовився від продовження бою після 5-го раунду, в рамках «Day of Reckoning».


Нганну ж програв рішенням суддів чемпіону WBC Тайсону Ф’юрі у своєму єдиному бою за правилами боксу.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background