Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Джошуа не отримував контракт від Фʼюрі, але провів переговори з його командою – Гірн

Джошуа не отримував контракт від Фʼюрі, але провів переговори з його командою – Гірн

Екс-чемпіон світу Ентоні Джошуа не отримував проект контракту від чемпіона WBC Тайсона Ф’юрі, але провів переговори з командою «Циганського короля».

Про це заявив промоутер Едді Гірн, передає Boxing Scene.

«Я не хочу нікого дратувати, але в той же час я відчуваю, що важливо розповісти вам, що відбувається. Також я не хочу, щоб хтось без причини намагався виставити Ентоні Джошуа у поганому світлі», – зазначив він.

За словами Гірна, слова Фʼюрі про надсилання контракту Ей Джею у вересні не відповідає дійсності.

«У вівторок чи середу Джордж Уоррен надіслав мені електронний лист і сказав: Послухай, ти не зацікавлений у бою у вересні? Ми обговорювали умови раніше. Не думаю, що це так складно зробити. Що ви думаєте?”

Я негайно зателефонував Уоррену і сказав: “Ми плануємо наш серпневий бій, і ми, очевидно, ведемо переговори в Саудівській Аравії про бій із Деонтеєм Вайлдером у грудні. Якщо ми не зможемо змусити цю модель рухатися, ми будемо щасливі обговорити бій з Тайсоном Ф’юрі», – розповів він.

Нагадаємо, раніше Тайсон заявив, що відправив Джошуа проект контракту на поєдинок. Бій команда скандального британця пропонує провести у вересні на Вемблі.

Також повідомлялося, що представники боксерів вже розпочали переговори. Минулого року команди також обговорювали потенційний бій, але тоді сторони ні до чого не дійшли.

Свій останній бій Ей Джей провів у квітні, перемігши Джермейна Франкліна одноголосним рішенням суддів.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background