Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Джошуа назвав умову участі в андеркарді бою Усик – Ф'юрі

Джошуа назвав умову участі в андеркарді бою Усик – Ф'юрі

Британський боксер Ентоні Джошуа розповів про потенційний поєдинок проти Деонтея Вайлдера в андеркарді чемпіонського бою між Олександром Усик та Тайсоном Ф'юрі. 


Його слова цитує BBC.


Нагадаємо, сторони «Циганського короля» та українця офіційно погодили проведення поєдинку у вересні. Ця зустріч ук визначить першого в історії чемпіона світу в гевівейті в епоху чотирьох основних поясів: WBA, WBO та IBF, якими володіє Олександр, а також WBC, що належить Тайсону.


Дату поєдинку між боксерами оголосять після того, як Фʼюрі проведе виставковий бій в Саудівській Аравії проти чемпіона UFC Франсіса Нганну. Попередньо, зустріч Усика та Фʼюрі запланована на 23 грудня.


Відомо, що в андеркарді бою Усик – Ф'юрі організатори планують провести зустріч Джошуа та Вайлдера попри те, що сторони боксерів раніше не змогли домовитись про поєдинок. Однак, за словами Ей Джея, Тайсону потребуватиме більше часу на підготовку до виходу в ринг проти українця.


На його думку, бій за звання абсолютного чемпіона світу в надважкій вазі відбудеться у березні-квітні. Відтак, британець планує у грудні провести зустріч у Лондоні проти неназваного суперника, а після цього уже провести бій з Вайлдером, який для нього є пріоритетною ціллю.


«Вони (організатори - прим.) хочуть поставити бій Усик – Ф'юрі, Джошуа – Вайлдер на одну ніч. Це може статися лише в квітні. Коли Ф'юрі зустрінеться з Нганну, це буде кінець жовтня, майже початок листопада, тому я сумніваюся, що він буде готуватися до Усика і битися в грудні, занадто мало часу. Тож наступне вікно, ймовірно, буде в березні-квітні, думаю, саме тоді відбудеться бій», – сказав Джошуа.


Одним із потенційних суперників Ентоні у грудні є Філіп Хргович. За словами промоутера Едді Гірна, Ентоні може претендувати на титул чемпіона світу за лінією IBF. 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background