Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Джошуа та Хргович можуть поборотися за титул IBF

Джошуа та Хргович можуть поборотися за титул IBF

Хорватський супертяж Філіп Хргович та колишній чемпіон світу  Ентоні Джошуа можуть поборотися за титул IBF, який звільниться після бою українського боксера Олександра Усика проти британця Тайсона Фʼюрі.


Про це повідомляє BoxingScene.


Раніше повідомлялося, що IBF наполягає на негайному захисті пояса в хевівейті переможцем майбутнього поєдинку між Усиком та Ф’юрі, без будь-яких проміжних боїв.


За словами «Циганського короля», в контракті є пункт про обов’язковий реванш, і повторний бій з Олександром може відбутися у жовтні. У разі, якщо боксери узгодять реванш як наступний поєдинок, чемпіонський пояс IBF у надважкій вазі, якою володіє Усик (поряд із титулами WBO, WBA та IBO), стане вакантним.


Ще з 2022 року обов’язковим претендентом на титул IBF є хорват Філіп Хргович. Якщо пояс стане вакантним, Хргович проведе титульний поєдинок із екс-чемпіоном світу Ентоні Джошуа.


«Звичайно, я хочу битися з Джошуа. Він зірка, і він вирішуватиме. Якщо цей бій не відбудеться, то не через мене. Я хочу битися з ним. Я готовий. Коли титул IBF звільниться, а це станеться після бою Ф’юрі – Усік, ми з ним будемо наступними в черзі. Немає жодних причин, щоб цього не сталося. Тільки якщо він цього не хоче», – зазначив Хргович.


Нагадаємо, об’єднавчий бій за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті між Ф’юрі та Усиком відбудеться 18 травня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Відомо, що між боксерами укладено угоду на повторний поєдинок. Бій-реванш також готові санкціонувати і у WBO.


Джошуа в останньому поєдинку, 9 березня, переміг нокаутом екс-чемпіона UFC Френсіса Нганну. Хргович 23 грудня 2023 року технічним нокаутом у першому раунді переміг Марка Де Морі з Австралії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background