Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Джокович виграв US Open 2023

Джокович виграв US Open 2023

Новак Джокович не залишив шансів Медвєдєву, перемігши у фіналі Відкритого чемпіонату США 3:0. Рахунок по сетам: 6:3, 7:6, 6:3. Лише у другій партії зберігалася інтрига до останнього, коли Джоковичу вдалося на тай-брейку вирватися вперед на 2 очки. Загалом результат логічний, адже в попередніх 4 зустрічах серб вигравав тричі. Це вже четвертий титул Новака US Open. Загалом Джокович виграв 24 фіналів Великого шолому. Це абсолютний рекорд, у Надаля – 22, а у Федерера – 20 титулів. 

Загалом турнір в Америці для серба пройшов відносно легко. Був лише один дивний поєдинок із ще одним представником Сербії Дьєре, в якому Джокович виграв 3:2, програвши перші два сети. Але далі були впевнені перемоги з рахунком 3:0. Можна сказати, що трохи підфартило з жеребом, адже Новаку до фіналу не попадалися топові гравці.

Перемога у US Open 2023 дозволила Джоковичу повернутися на першу сходинку світового рейтингу ATP. Сезон 2023 також став одним з кращим для серба. Він грав у всіх фіналах Шолому та переміг в трьох з рахунком 3:0. Лише Вімблдон не підкорився Новаку, у фіналі якого він програв іспанцю Алькарасу Гарфія 2:3.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background