Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Довбик планує лишитися з Жироною, щоб виступити у ЛЧ

Довбик планує лишитися з Жироною, щоб виступити у ЛЧ

Український нападник іспанської «Жирони» Артем Довбик планує залишитись у цій команді, щоб виступати наступного сезону у Лізі чемпіонів. 


Про це повідомляє Mundo Deportivo.


Футболіст відхилить пропозицію про перехід до англійського ФК «Челсі», оскільки клуб не претендує на місце у головному єврокубку цього сезону.


Раніше повідомлялося, що лондонський клуб був готовий заплатити «Жироні» за трансфер Артема у січні 39 млн фунтів. Головний тренер «Челсі» Маурісіо Почеттіно зацікавлений у підписанні габаритного форварда, який створить конкуренцію Ніколасу Джексону.


За словами агент Довбика Олексія Люндовського, український форвард не змінить команду на зимове трансферне вікно. Нападник був заграний за «Дніпро-1» та «Жирону» і не зможе цього сезону виступати за ще один клуб. 


Голова правління іспанців Пеп Гвардіола розповів, що клуб не отримував жодних пропозицій від «Челсі» щодо Артема.


Нагадаємо, Довбик зіграв 19 матчів за «Жирону» у всіх турнірах сезону. На його рахунку – 11 голів та сім результативних передач.


В останньому матчі «біло-червоні» вирвали перемогу над «Атлетіко» (4:3) і посідають друге місце Прімери. 6 січня команда Артема зіграє з «Ельче» у Кубку Іспанії.

 

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background