Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Донбас» став переможцем Відкритого кубка

«Донбас» став переможцем Відкритого кубка

Донеччани вшосте  виграли турнір

«Донбас» став переможцем домашнього передсезонного турніру Відкритий кубок Донбасу-2020. В останній ігровий день команда Сергія Вітера перемогла ХК «Кременчук».

Господарі льоду арени «Альтаїр» у Дружковці мали значну ігрову перевагу в стартові 20 хвилин. Хоча «городяни» двічі непогано огризнувся, але використовувати виходи один на один з воротарем донеччан Олексієм Трифоновим не зуміли. До слова, за «Донбас» в трьох матчах зіграли три різних голкіпера. Сергій Вітер надав ігровий час і Трифонову, і Богдану Дьяченко, і Іллі Андрюхову.

Відкрити рахунок і трансформувати в гол свої моменти «Донбас» зміг ближче до перерви. Голкіпер «Кременчука» Ігор Давлетшин невдало вийшов з воріт і не спіймав шайбу. Відскоком скористався Микола Казаковцев, котрий закидав у порожні ворота.

Після перерви кременчужани змогли зібратися і показали характер. «Донбас», як повідомляє сайт клубу, вже не мав такої солідної переваги, як у першій третині матчу.

Досить швидко після повернення на лід «Кременчук» зрівняв рахунок. Олександр Коробов обігрався зі своїм тезкою Александровим і влучно кинув у ближній кут. Трифонову не вистачило якоїсь миті,аби встигнути закрити його.

Третій період та овертайм, незважаючи на велику кількість моментів, голів не принесли, а в буллітной серії «Донбас» все-таки дотиснув суперника і здобув третю перемогу в трьох матчах турніру. Вдала спроба в активі Віктора Туркіна.

В турнірі також брали участь «Білий Барс» з Білої Церкви та «Дніпро» з Херсона.

Найкращі гравці турніру

Найкращий воротар

Ілля Андрюхов («Донбас»)

Найкращий захисник

Сергій Дорофеєв («Дніпро»)

Найкращий нападаючий

Андрій Денискін (ХК «Кременчук»)

Найкращий бомбардир

Дмитро Даниленко (3+2, «Білий Барс»)

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background