Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Детройт встановив антирекорд НБА

Детройт встановив антирекорд НБА

БК НБА «Детройт Пістонз» встановив антирекорд ліги за кількістю поразок поспіль в одному сезоні. Сталося це за підсумками домашньої гри регулярного чемпіонату з «Бруклін Нетс».


28 жовтня була остання перемога «Детройта», коли вони обіграли «Чикаго Буллз». Відтоді команда з Мічигану програла всі матчі у листопаді та грудні.


У попередній грі з «Брукліном» команда з Детройту повторила антирекорд НБА, програвши 26-й поєдинок поспіль. У наступному матчі «Пістонз» знову зустрілись з «Нетс» – вже на домашній арені.


В останній зустрічі проти «Брукліна» на старті «Пістонз» володіли перевагою на старті, відірвавшись у рахунку на 14 очок у першій чверті. Проте поступово гості скорочували відставання, а на велику перерву пішли з перевагою у сім очок.


У третій чверті «Детройт» зрівнювали рахунок, а у четвертій навіть мали перевагу у п'ять очок. Проте заключні хвилини поєдинку залишились за «Бруклін» – у підсумку 118:112 на користь команди з Нью-Йорка.


Найрезультативнішим гравцем матчу у складі обох команд став лідер «Детройта», перший номер драфту НБА 2021 року Кейд Каннінгем – 41 очко за 37 хвилин на паркеті.


Зауважимо, що 27 поразок поспіль – абсолютний антирекорд НБА у межах одного сезону. Перед цим команда ділила перше місце за цим показником з «Клівленд Кавальєрз» та «Філадельфією Севенті Сіксерз», які програвали 26 матчів у сезонах 2010/11 та 2013/14 відповідно.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background