Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Цуренко поступилася володарці wild card у першому колі турніру в Мадриді

Цуренко поступилася володарці wild card у першому колі турніру в Мадриді

Українська тенісистка Леся Цуренко завершила свій виступ на турнірі WTA 1000 в Мадриді (Іспанії). У першому колі змагань наша спортсменка у трьох сетах зазнала поразки від  Александри Еали (Філліпіни).


У першому сеті Леся  зробила два брейки та жодного разу не програла власну подачу, відігравши два брейкпойнти. За рахунку 5:2 українка реалізувала п'ятий сетпойнт і повела 1:0 за партіями.


На старті другого сету Цуренко зробила ще один брейк, однак філіпінка зуміла відігратись. За рахунку 2:3 Леся знову програла власну подачу, утім, у двох наступних геймах відновила паритет.


За рахунку 4:5 Леся дозволила Еалі заробити сетпойнти. Філіппінка у підсумку реалізувала третій із них та відновила паритет за партіями.


У вирішальному сеті тенісистки дійшли до рахунку 4:4, тричі обмінявшись брейками. Зрештою, Еала забрала два наступні гейми, а відтак й матч – 6:4.


Mutua Madrid Open – WTA 1000. Мадрид (Іспанія). Перше коло

  • Леся Цуренко (Україна) – Александра Еала (Філіппіни, WC) – 2:1 (2:6, 6:4, 6:4).


Варто зазначити, що українці другий рік поспіль не вдалося успішно стартувати у Мадриді. У попередньому сезоні Цуренко дійшла до третього кола, що є її найкращим результатом у столиці Іспанії.


18-річна Еала виграла свій другий матч в основній сітці турніру WTA. У 2021 році філіппінка здобула одну перемогу на турнірі WTA 250 у Клуж-Напоці. Також нагадаємо, що у 2022 році Александра Еала виграла титул на юніорському US Open.


У другому колі Еала зустрінеться з румункою Сораною Кирстею, посіяною під 27-м номером.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background