Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Цуренко відмовилася від матчу проти Соболенко в третьому колі WTA у США: відома причина

Цуренко відмовилася від матчу проти Соболенко в третьому колі WTA у США: відома причина

Українська тенісистка Леся Цуренко не зіграє проти білоруски Арини Соболенко на турнірі WTA 1000 в Індіан-Веллсі (США). Причиною цього рішення стала панічна атака нашої спортсменки.

Про це повідомляє BTU.

Відомо, що організатори оголосили про відмову українки за кілька хвилин до початку зустрічі. За інформацією ЗМІ, офіційною причиною такого рішення стали особисті причини. Однак як повідомила сама Цуренко, сталося це через панічну атаку після розмови з СЕО WTA Стівом Саймоном.

«Він сказав мені, що сам він війну не підтримує, але якщо гравці з Росії та Білорусі її підтримують, то це тільки їхня власна думка, і думка інших людей не повинна мене засмучувати», – пояснила вона

Також Саймон впевнений у тому, що росіяни та білоруси повернуться в Олімпіаду і що станеться це саме так, як відбувається у тенісі.

«Також він сказав, що “фейр-плей” та олімпійські принципи не порушені, а якраз навпаки. Саме той факт, що вони виступлять на Олімпіаді, і покаже, що ці принципи працюють, що всі рівні і всі мають можливість там виступати», – додала Леся.

Цуренко наголосила, що була шокована розмовою і їй було важко грати на минулій грі проти Донни Векич.

«І сьогодні, коли прийшов час йти на корт, у мене почалася панічна атака і я просто не змогла туди вийти. Дуже сподіваюся, що зможу всю цю інформацію перетравити і буду більш готова до наступного турніру», – підкреслила українка.

Нагадаємо, Цуренко на турнірі в Індіан-Веллс стартувала в кваліфікації та виграла чотири зустрічі, дійшовши до третього кола на цих кортах уперше з 2019 року.

У цьому сезоні Леся вчетверте не змогла дограти турнір і вдруге знялася до початку зустрічі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background