Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Чумаченко виборола першу нагороду міжнародних стартів у сезоні

Чумаченко виборола першу нагороду міжнародних стартів у сезоні

Українська легкоатлетка Юлія Чумаченко виборола «бронзу» на турнірі зі стрибків висоту в рамках «срібного» туру World Athletics, який відбувся у місті Тржинці (Чехія).


Наша спортсменка у жіночих змаганнях з другої спроби подолала висоту в 1.86 м і зупинилася на позначці 1.90 м. З таким самим результатом змагання завершила й срібна призерка Пауліна Борис з Польщі. Чумаченко програла суперниці за числом спроб, яка припустилася перших помилок лише на висоті в 1.90 м.


Учасниками змагань крім Чумаченко також були українці Олег Дорощук та Вадим Кравчук. Вони фінішували в топ-5 чоловічого турніру. Дорощук завершив змагання четвертим з результатом у 2.27 м, Кравчук – п'ятим із 2.20 м.


Beskydská laťka-2024. Результати

  • Юлія Чумаченко – 3-тє місце (1.86 м)
  • Олег Дорощук – 4-те місце (2.27 м)
  • Вадим Кравчук – 5-те місце (2.20 м).


Зауважимо, що для Чумаченко медаль міжнародних змагань стала першою з липня 2023 року. Тоді українка посіла перше місце на турнірі у французькому Соттвіль-ле-Руані.


Новий сезон Юлія та Олег відкривали на домашніх змаганнях, зокрема виграли «срібло» та «золото» чемпіонату України в приміщенні відповідно. Кравчук від початку року виступав у французькому Ірсоні та німецькому Вупперталі – перше та друге місце відповідно.


Нагадаємо, Чумаченко – чемпіонка Універсіади 2019 року. Минулого сезону вперше із 2016 року виступила на етапі Діамантової лізі в Сямені (1.86 м – п'яте місце). Особистий рекорд стрибунки – 1.96 м.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background