Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Колишній тренер Усика: Я б відклав бій з Ф’юрі до червня чи липня

Колишній тренер Усика: Я б відклав бій з Ф’юрі до червня чи липня

Колишній тренер чемпіона світу в суперважкій вазі за версіями WBO/WBA/IBF/IBO  Олександра Усика Джеймс Алі Башир прокоментував перенесення об’єднавчого поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу у хевівейті з володарем титулу WBC Тайсоном Ф’юрі.


Про це інформує Fight News.


«Судячи з того, що я бачив, знадобиться від шести до семи місяців, щоб січка Ф’юрі зажила. Здається, що це одне з тих розсічень, які необхідно зашити як зсередини, так ззовні, щоб отримати найкращий результат лікування», – зазначив він.


На думку Джеймса, травень – занадто рано для бою.


«Я можу уявити, що це розтин відкриється, якщо вони поб’ються в травні. Я б відклав бій до червня або липня, щоб бути впевненим. Особисто я як тренер переніс би поєдинок. Чим більше часу займе відновлення, тим краще буде для ока після січки», – додав тренер.


Нагадаємо, Ф’юрі та Усик мали провести 17 лютого поєдинок за титул абсолютного чемпіона світу у хевівайті. Спеціальним гостем івента був призначений Леннокс Льюїс, а в андеркарді планувалися сім боїв.


За два тижні до бою Тайсон травмувався під час спарингу. Пошкодження британця вимагало накладання швів і бій з українцем перенесли на 18 травня.


Штрафні санкції для боксерів у разі відмови від поєдинку становлять $10 млн. При цьому договір на бій між українцем та британцем має пункт про реванш.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background