Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бундесліга: Мотор переміг в останньому матчі 2022 року

Бундесліга: Мотор переміг в останньому матчі 2022 року

Запорізький клуб «Мотор» зіграв останній матч 2022 року у другій німецькій Бундеслізі, у якій виступає у сезоні 2022/23. Українці у заключному поєдинку 11-разові чемпіони України перемогли «Кобург 2000».

Про це повідомляє Суспільне Спорт.

Ключовим у їхній перемозі стала перша половина зустрічі. Її запоріжці виграли саме з результатом у сім м'ячів — 16:9.

Після перерви «Мотору» вдавался збільшити перевагу до десяти м'ячів, однак втримати її не вдалося: суперник зміг звести до нічиєї другий тайм — сама ж перемога у грі залишилася за представником України.

Гандбол. Друга німецька Бундесліга

  • Кобург 2000 — Мотор — 23:30 (9:16).

Попри перемогу, українці залишаються у зоні вильоту — на 18-й позиції з 20 команд-учасниць. Від 17-го місця запорізьку команду відділяють два очки, однак і менше на один матч.

Зазначимо, що лідером другої німецької Бундесліги є «Балінген», який має 31 очко та перевагу у шість балів одразу над трьома командами — «Айзенахом», «Дессауером» та «Неттельштедтом-Любекке».

Додамо також, що запорізький клуб став другим представником України у гандболі, який вирішив виступити в іноземному чемпіонаті через повномасштабне вторгнення РФ. Інша команда — «Галичанка» — закінчила поточний рік перемогою у матчі жіночого чемпіонату Польщі, що дозволило їй закріпитися у топ-5.

Крім виступів у другій німецькій Бундеслізі, «Мотор» є учасником Європейської ліги. В останньому поєдинку, який відбувся 13 грудня, запоріжці здобули першу перемогу, обігравши португальський «Агуаш-Санташ».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background