Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Будівельник зіграє з Гронінгеном: коли та де дивитися матч Кубку Європи ФІБА

Будівельник зіграє з Гронінгеном: коли та де дивитися матч Кубку Європи ФІБА

30 листопада київський «Будівельник» зіграє в останньому, шостому матчі групового етапу першого раунду Кубку Європи ФІБА. Їхніми суперниками буде «Гронінген». Початок гри, яка відбудеться у Веролі (Італія) — 19:30.

Подивитися трансляцію протистояння можна буде на каналі YouTube ФІБА.

Наразі на рахунку киян 3 перемоги в 5 іграх і друге місце в турнірній таблиці, але не все наразі залежить від українського клубу.

Лідером у групі є «Калев» з 4 перемогами, у «Будівельника» та «Бріндізі» – по 3.

Обов'язковою умовою виходу в наступний раунд для українського клубу є перемога над нідерландцями, однак потрібно дивитись на паралельний матч. Для «Калева» підійде перемога, або поразка менше, ніж в 20 очок. Італійців влаштує лише перемога в 9 очок. Тому «Будівельника» не влаштує перемога «Бріндізі» з 9 до 20 очкок.

Зазначимо, що нідерландці вже вибули з боротьби за вихід до наступного раунду, програвши всі п’ять попередніх матчів.

У киян лідерами за набраними очками є Арчі Гудвін (16.8) та Джонні Берханемескель (18,0). Очікується дебют в команді Шарунас Василяускас, який прибув на заміну Барберу.

Напередодні кияни стартували в Північно-європейській баскетбольній лізі, здобувши дві перемоги в стартових двох матчів. Тому до матчу з  «Гронінгеном» підопічні Валерія Плеханова підходять в гарному настрої.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background