Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бій Шаміля Абдурахімова проти Сиріла Гейна відбудеться 19 вересня

Бій Шаміля Абдурахімова проти Сиріла Гейна відбудеться 19 вересня

Непереможений і набираючий обертів в суперважкій вазі Сиріл Гейн битиметься з Шамілем Абдурахімова на UFC Fight Night 178.

UFC оголосив бій в суперважкій вазі, в якому Сиріл Гейн отримає можливість потрапити в десятку кращих супертяжів, якщо зможе збільшити свій рекорд до 7-0 за рахунок Шаміля Абдурахімова.

Сиріл Гейн швидко вийшов на 14-е місце в суперважкому дивізіоні UFC після всього шести професійних боїв, три з яких - у октагоні.

У своїй останній грі Таннер Бозер зміг протистояти атаці Гейна, але цього виявилося недостатньо, щоб перешкодити Гейну здобути перемогу одноголосним рішенням суддів.

Шаміль Абдурахимов стане найважчим випробуванням на сьогоднішній день для Гейна, як з точки зору досвіду, так і з точки зору рейтингу (він займає 11-й рядок).

Росіянин Шаміль Абдурахимов вийде в цей бій з рекордом 20-5 в ММА і 5-3 в UFC. Серед помітних перемог в його резюме - над колишнім чемпіоном UFC у надважкій вазі Андрієм Орловським, Уолтом Харрісом і Марціном Тібуром. В останньому протистоянню Абдурахімова він програв Кертису Блейдс технічним нокаутом.

Головною подією UFC Fight Night 178 стане бій Колбі Ковінгтон проти Тайрона Вудлі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background