Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Бій Джошуа з Вайлдером має стати ілюмінатором для обов’язкового претендента на титул – президент WBC

Бій Джошуа з Вайлдером має стати ілюмінатором для обов’язкового претендента на титул – президент WBC

Президент WBC Маурісіо Сулейман планує встановити для потенційного бою між колишніми чемпіонами світу Деонтеєм Вайлдером і Ентоні Джошуа статус елімінатора на визначення обов’язкового претендента на чемпіонський титул.


Про це повідомляє Boxing Scene.


«День розплати – безпрецедентна подія і чудовий турнір. Якщо Вайлдер і Джошуа проведуть двобій, це буде природний фінальний поєдинок на вибуття між претендентом №1 за версією WBC Уайлдером і №2 Джошуа за обов’язковий виклик. Ми побачимо, що відбудеться в суботу, але на даний момент поки що немає нічого офіційного», – пояснив Сулейман.


Нагадаємо, у листопаді він зазначив, що поєдинок Ей Джея та Вайлдера може визначити обов’язкового претендента на пояс WBC, яким володіє британець Тайсон Ф’юрі. За словами президента WBC, після події 23 грудня рейтинги можуть суттєво змінитись, і це вплине на захист титулу.


Раніше стало відомо, що Джошуа та Вайлдер домовилися провести бій 9 березня у Саудівській Аравії. Щоб подія відбулася, обидва боксери мають перемогти своїх найближчих суперників – Отто Валліна та Джозефа Паркера відповідно. Обидва бої відбудуться 23 грудня у Ер-Ріяді.


Джошуа нокаутував Роберта Геленіуса в останньому бою, який відбувся 12 серпня у Лондоні. Останнім суперником Деонтея також був Геленіус, де він переміг нокаутом у першому раунді.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background