Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Берінчик покращив позиції у топ-10 рейтингу легкої ваги від IBF

Берінчик покращив позиції у топ-10 рейтингу легкої ваги від IBF

Міжнародна федерація боксу (IBF) оновила рейтинги найкращих боксерів у вагових категоріях за підсумками березня.


Так, найбільше українців представлено у топ-10 легкої ваги (до 61.2 кг). На дві позиції у рейтингу піднявся Денис Берінчик, який у травні вперше буде боксувати за звання чемпіона світу. За місяць в нього відбудеться поєдинок проти мексиканця Емануеля Наваррете за титул WBO.


Також місце в топ-3 рейтингу IBF зберігає Василь Ломаченко. Він 12 травня битиметься з австралійцем Джорджем Камбососом, другим номером рейтингу.


Відомо, що наразі пояс чемпіона IBF у легкій вазі є вакантним — саме за нього битимуться Ломаченко і Камбосос. Востаннє ним володів американець Девін Гейні, який відмовився від чемпіонства заради переходу до першої напівсередньої ваги.


Рейтинг IBF у легкій вазі: топ-6

  1. Вільям Сепеда (Мексика, 30-0, 26 КО)
  2. Джордж Камбосос (Австралія, 21-2, 10 KO)
  3. Василь Ломаченко (Україна, 17-3, 11 KO)
  4. Кейшон Девіс (США, 10-0, 7 KO)
  5. Реймонд Мураталла (США, 20-0, 16 KO)
  6. Денис Берінчик (Україна, 18-0, 9 KO).


Що відомо про інших українців у рейтингах IBF


Олександр Гвоздик зберігає шосте місце в заліку напівважкої вагової категорії перед чемпіонським боєм з Девідом Бенавідесом. Петро Іванов (18-0-2, 13 КО) залишився дев'ятим у рейтингу другої середньої ваги. Карен Чухаджян після двох поспіль перемог у 2023 році зберігає сьому сходинку середньої ваги. Арнольд Хегай втримує третю позицію в рейтингу напівлегкої ваги. 2024 рік він розпочав з перемоги нокаутом над іспанцем Хоном Мартінесом.


Нагадаємо, Олександр Усик, який є чемпіоном IBF у надважкій вазі, відстоюватиме пояс у поєдинку з Тайсоном Ф'юрі 15 травня.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background