Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Australian Open: Ястремська, Снігур та Стародубцева стартують в основній сітці

Australian Open: Ястремська, Снігур та Стародубцева стартують в основній сітці

Українські тенісистки Даяна Ястремська (WTA №96), Дарʼя Снігур (WTA №136) та Юлія Стародубцева (WTA №152) отримали суперниць за підсумками кваліфікації Australian Open.


У фіналі квліфікації Ястремська у трьох сетах обіграла Майю Джойнт із Австралії (6:2, 1:6, 6:4). Снігур знадобилося три партії для перемоги над Меддісон Інгліс (6:2, 5:7, 6:3). Стародубцева за майже три години змогла розібратися з Габріелою Кнутсон, перемогу українка здобула на тайбрейку у третьому сеті (10:4).


Australian Open – Grand Slam. Мельбурн (Австралія). Кваліфікація. Фінал


  • Даяна Ястремська (Україна, 1) – Майя Джойнт (Австралія) – 2:1 (6:2, 1:6, 6:4)
  • Меддісон Інгліс (Австралія) – Дарія Снігур (Україна, 24) – 1:2 (2:6, 7:5, 3:6)
  • Юлія Стародубцева (Україна) – Габріела Кнутсон (Чехія) – 2:1 (6:4, 1:6, 7:6 (4).


Ястремська в основній сітці Відкритого чемпіонату Австралії зіграє проти Маркети Вондроушової (WTA №7). Попередній матч між спорстменками відбувся у 2022 році у чвертьфіналі турніру WTA 500 у Дубаї, де сильнішою виявилася представниця Чехії.


Суперницею Снігур буде американка Аліша Спаркс (WTA №82), яка тиждень тому зазнала поразки на старті кваліфікації турніру WTA 500 в Аделаїді. Американка ще жодного разу не грала в основній сітці австралійського «мейджора» (двічі програвала у кваліфікації).


Стародубцева зустрінеться з Онс Жабер з Тунісу (WTA №6). Суперниця українки не провела жодного матчу у новому сезоні. Найкращий результат туніски на Australian Open – чвертьфінал у 2020 році.


Нагадаємо, що у четвер своїх перших суперниць в основній сітці Australian Open дізналися Еліна Світоліна, Ангеліна Калініна, Леся Цуренко та Марта Костюк.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background