Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Australian Open: Названо українську тенісистку з найвищими шансами на перемогу

Australian Open: Названо українську тенісистку з найвищими шансами на перемогу

Українською тенісисткою з найвищими шансами перемогти у новому сезоні турнірі серфї Grand Slam, який розпочнеться 16 січня у Мельбурні, на думку експертів бетинг-сфери є Марта Костюк.

Їй відводять близько 2.5% шансів, і цей показник дозволяє українці залишатися в топ-40 головних фавориток.

Трохи нижчі шанси досягти успіху в Ангеліни Калініної, яка замикає топ-60 претенденток на трофей. Ще нижче у рейтингу розташувалися Даяна Ястремська, Леся Цуренко та Катерина Байндл. Вони ділять позиції в районі першої сотні претенденток.

Зазначимо, що наразі лише дві представниці України гарантували собі місце у основному раунді Australian Open-2023 — Костюк та Калініна, чий персональній рейтинг в класифікації WTA дозволяє оминути кваліфікаційні баталії в Мельбурні.

Катерина Байндл, Даяна Ястремська, Леся Цуренко, Дар’я Снігур та Катаріна Завацька змушені будуть пробиватися до «основи» через відбіркові змагання. Хоча дві перші з цієї п’ятірки мають шанс потрапити до основної сітки у разі відмови когось з тих учасниць, які вже забронювали собі місце там. Байндль та Ястремська відповідно друга та третя у «черзі відмов».

Нагадаємо, що головними претендентами на перемогу на думку букмекерів є Новак Джокович та Іга Свьонтек.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background