Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Australian Open: відомі переможці парного розряду, Джокович у фіналі

Australian Open: відомі переможці парного розряду, Джокович у фіналі

Перший турнір Grand Slam 2020 року наближається до завершення. На Australian Open пройшов фінал у парному розряді у жінок. Новак Джокович став першим фіналістом чоловічої сітки.

Бабош і Младеновіч - чемпіони Australian Open в парному розряді серед жінок

Фінал Australian Open в парному розряді у жінок завершився перемогою другої сіяної на турнірі пари над першою сіяною. Бабош Тімеа і Христина Младеновіч стали переможцями парної сітки. У фіналі їм протистояла пара Барбари Стрицової і Се Шувей. Незважаючи на те, що обидві пари мали високі номера посіву, замість захоплюючої битви шанувальників тенісу чекало розчарування. Переможці впоралися швидко.

Шувей і Стрицова намагалися чинити опір по ходу першого сету, однак втратили дві своїх подачі. У другому сеті боротьби було ще менше. Бабош і Младеновіч реалізували одразу 4 брейки. Варто відзначити, що на своїй подачі Шувей і Стрицова грали огидно. Їх суперниці зробили цілих 10 брейків, але реалізувати змогли лише 6 з них. Навпаки, Бабош і Младеновіч були стабільні на своїй подачі, і не дали опонентам жодного шансу відігратися.

Перемога Бабош і Младеновіч 6:2, 6:1. Матч закінчився вже через 1 годину, 14 хвилин після стартової подачі. Це перша перемога для Тімеї і Христини на турнірах такого рівня в парному розряді.

Джокович обіграв Федерера і став першим фіналістом чоловічого одиночного розряду

Перший півфінал Australian Open вважався «прихованим фіналом», адже в ньому зустрілися два головних фаворита турніру. У «битві титанів» сильнішим виявився Новак Джокович. При цьому сербський тенісист отримав менший опір, ніж очікувалося раніше.

Перший і другий сети пройшли у впертій боротьбі. Щоб визначити переможця в стартовому сеті, взагалі знадобився тай-брейк, причому тенісисти двічі брали чужу подачу. Доля другого сету була вирішена на останній подачі Федерера, яку виграв Джокович. У кінцівці гри сили явно покинули Роджера, він програв дві своїх подачі. Підсумковий рахунок - 7:6, 6:4, 6:3 на користь Новака. У фіналі він зіграє з переможцем пари Олександр Звєрєв - Домінік Тим.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background