Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Арум: Можна влаштувати бій Ломаченко – Стівенсон

Арум: Можна влаштувати бій Ломаченко – Стівенсон

Боб Арум, промоутер колишнього чемпіона світу у трьох вагових категоріях Василя Ломаченка, назвав можливого суперника українця у разі його перемоги в бою проти Джорджа Камбососа 12 травня.


Про це інформує Sky Sports.


За його словами, Василь може зустрітися з ще одним боксером Top Rank – чемпіоном світу за версією WBС у легкій вазі Шакуром Стівенсоном.


«У мене є інший боєць, Шакур Стівенсон. Тож якщо Ломаченко переможе і якщо переможе Шакур, у якого призначено бій на липень, то восени потрібно влаштувати поєдинок Ломаченко – Стівенсон. Усі фанати оцінять об’єднавчий бій двох чудових технічних боксерів. Камбосос – дуже гарний. Нехай навіть він і не народився у Перті, але б’ється на домашній території, а це дещо означає», – наголосив Арум.


Нагадаємо, бій між Ломаченком та Камбососом відбудеться 12 травня на «RAC Arena» в австралійському Перті, початок – орієнтовно о 5-й годині ранку за київським часом.


Нагадаємо, у травні 2023-го року українець поступився Девіну Гейні у поєдинку за звання абсолютного чемпіона світу. У свою чергу Камбосос у своєму останньому бою переміг британця Максі Г’юза, завоювавши титул IBO у легкій вазі.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background