Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Зінченко сподівається повернутися на поле найближчим часом

Зінченко сподівається повернутися на поле найближчим часом

Олександр Зінченко поки пропускає ігри через травму. Він зіграв з «Ліверпулем» на початку лютого і потім вже не виходив на поле в офіційних матчах. 

Захисник «Арсеналу» хоче відновитися якомога скоріше перед вирішальними матчами збірної України та свого клубу. Зінченко сказав в інтерв’ю, що він знаходиться на  фінальній стадії відновлення. Причина відсутності гравця – травма гомілки. Зінченко вже мав травму гомілки в червні 2023. Тоді він не зміг зіграти за збірну України у відбіркових матчах Євро-2024 проти Північної Македонії та Мальти. 

У минулому році відновлення Зінченко після травми  тривало більше 3 місяців. Але він зміг набрати форму і пропустив лише перший тур в АПЛ, незважаючи на відсутність у підготовчих матчах. . Потім Олександр виходив у всіх матчах та двічі визнавався кращим гравцем команди. 

У цьому сезоні Зінченко зіграв 27 матчів за «Арсенал» у різних турнірах. Він забив 1 гол і зробив 2 результативні передачі. Нажаль, Зінченко не зіграє у другому матчі 1/8 фіналу з «Порту». Нагадаємо, що в першій грі португальці виграли вдома 1:0.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background