Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Жирона вирвала перемогу в Атлетіко у матчі чемпіонату Іспанії

Жирона вирвала перемогу в Атлетіко у матчі чемпіонату Іспанії

У матчі 19-го туру «Жирона», у складі якої грає український нападник Артем Довбик, на своєму полі завдала поразки «Атлетіко». Зустріч завершилася з рахунком 4:3.


На другій хвилині поєдинку каталонці відкрили рахунок завдяки зусиллям Валері. Проте на 14-й хвилині «Атлетіко» відігрався завдяки влучному удару Альваро Морати.


Ще в першому таймі «Жирона» зуміла відзначитись двічі: спочатку свій гол забив Савіо, а потім після асиста Довбика збільшив перевагу Дейлі Блінд (39-а хвилина). Але до перерви мадридці скоротили відставання – знову відзначився Мората (44-а хвилина), а ще один гол форварда скасували після підказки VAR. 


У другому таймі іспанський нападник все ж оформив хет-трик та зрівняв рахунок. Після цього обидві команди мали змогу вирвати перемогу, але вирішальним став гол Івана Мартіна (90+1) у компенсований час.


Чемпіонат Іспанії, 19-й тур

  • Жирона – Атлетіко – 4:3 (3:2).


Зауважимо, що Довбик провів на полі 67 хвилин, після чого поступився місцем Крістіану Стуані. Ще один український легіонер «Жирони», Віктор Циганков, не потрапив у заявку на цей поєдинок.


Після цього матчу «Жирона» набрала 48 очок і посідає друге місце у турнірній таблиці Ла Ліги, поступаючись «Реалу» за додатковими показниками. «Атлетіко» перебуває на третій позиції.


У наступному матчі у рамках Кубка Іспанії «Жирона» гратиме з «Ельче», а «Атлетіко» зіграє проти «Луго».

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background