Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Жирона» виграла, Циганков забив гол

«Жирона» виграла, Циганков забив гол

У 26 турі іспанської Ла Ліги «Жирона» обіграла «Райо Вальєкано» з рахунком 3:0 і вийшла на 2 місце, відстаючи від «Реалу» на 6 очок. 

Перший тайм пройшов у рівній боротьбі і майже без моментів. Команди більше часу приділяли обороні. «Жирона» записала в актив лише один удар в площину воріт. А після перерви господарі додали в русі, і моменти почали з’являтися. В одній з гострих атак Циганков отримав зручний пас від Гутьєрреса і направив м’яч одним дотиком у кут воріт. Красива комбінація завершилася ефектним голом українського хавбека. 

«Жирона» не зупинилися і продовжила атакувати. Суперник не встигав і почав фолити. В одному з епізодів чергове порушення завершилося червоною карткою Пепа Чаваррія. Господарі, отримавши чисельну перевагу, скористалися нею і 2 голи забив Савіо. Міг забити і Довбик, але не влучив у ворота з близької відстані. 

Циганков забив 6 голів  у цьому сезоні та зробив 3 гольові передачі. Віктор отримав оцінку 7,2 від порталу Whoscored. Він знову був одним з кращих гравців «Жирони». Довбик отримав 6,5 балів і був замінений на 73 хвилині. Наступний матч «Жирона» зіграє 3 березня з «Мальоркою» в черговому турі першості Іспанії.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background