Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Жіноча збірна України проведе домашній матч плей-оф Ліги націй з Болгарією

Жіноча збірна України проведе домашній матч плей-оф Ліги націй з Болгарією

Жіноча збірна України з футболу готується до матчів плей-оф Дивізіону B Ліги націй проти Болгарії, які відбудуться у Туреччині.


Про це розповів виконувач обов’язків головного тренера Володимир Пятенко.


«Збираємося в Києві 15 лютого. Наступного дня плануємо вирушити до турецької Анталії, де проведемо короткий збір. Якщо не пощастить зі спарингом, то обмежимося двохсторонньою грою. Після того, як 23 лютого вияснимо стосунки в місті Кирджалі в першому поєдинку з болгарками, повернемося до Туреччини, адже матч-відповідь збираємося зіграти в цій країні», – наголосив він.


Пятенко додав, що його непокоїть відсутність ігрової практики в підопічних, але тішить, що успішно відновлюються після травм ті футболістки, яких не змогли задіяти в останніх офіційних протистояннях.


Нагадаємо, збірна України посіла третє місце у групі 3 Дивізіону B Ліги націй та зіграє з Болгарією у плей-оф за можливість зберегти місце у дивізіоні. Переможець протистояння зіграє у Лізі B в рамках кваліфікації Євро-2025; команда, що програє, гратиме в Лізі C.


Перша зустріч між Україною та Болгарією відбудеться 23 лютого у Кирджалі на «Арда-Арена». Матч-відповідь пройде 27 лютого.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background