Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Жіноча збірна України обіграла Ізраїль у відборі до чемпіонату Європи 2024

Жіноча збірна України обіграла Ізраїль у відборі до чемпіонату Європи 2024

Збірна України з гандболу обіграла Ізраїль з рахунком 28:27 і відбірковому матчі Євро-24. Після 3 туру українки займають 2 місце у відбірковій групі. 

Поєдинок з Ізраїлем проходив з перевагою нашої команди. Якщо в першому таймі зберігалися відносна рівновага, то в другому українки додали і пішли у відрив. У деяких періодах різниця сягала 8 м’ячів  Але суперник не хотів поступатися і в кінці відігрався. Лише в останні хвилини українські гандболістки сказали вирішальне слово і закинули переможний м’яч. 

Нагадаємо, що цю гру наша команда провела під керівництвом Бориса Чижова, який виконує обов’язки тренера замість Андронова. Це друга поспіль перемога України у відборі до чемпіонату Європи. Перед цим наші спортсменки перемоги збірну Словаччини 25:20. А в першому турі вони поступилися збірній Німеччини 24:31.

В турнірній таблиці Україна займає 2 місце, поступаючись Німеччини за різницею. Але у німецької збірної на одну гру менше, вона має зіграти зі Словаччиною. Путівки до чемпіонату Європи отримують перше та друге місця, а також кращі 4 команди, які займуть треті місця. Наступний матч Україна проведе 3 березня зі збірною Ізраїлю. 

Гандбол. Жінки. Кваліфікація ЧЄ-2024. Ізраїль – Україна – 27:28 (13:14).

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background