Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Зоря» зіграла внічию 1:1 з «Гентом» в Лізі конференцій

«Зоря» зіграла внічию 1:1 з «Гентом» в Лізі конференцій

Стартовий матч Ліги конференцій луганська «Зоря» проводила в польскому Любліні 21 вересня проти бельгійського «Генту». Рахунок зустрічі – 1:1. Матч був непростим для «Зорі», команда більший час оборонялася, але знаходила сили проводити змістовні та небезпечні атаки.

Перший тайм «Гент» провів з ініціативою. Українцям не вдалося влучити у ворота бодай один раз. «Гент» створив кілька моментів, але не забив. Добре діяв воротар українців Турбаєвський, який став кращим гравцем у «Зорі». Його впевненість вплинула на захисників, які не припускалися грубих помилок. Кирюханцев і Джордан часто накривали атаки бельгійців, вони також отримали високі оцінки від порталу Whoscored (6.9 і 6,7). 

«Гент» відкрив рахунок на 67 хвилині, коли Куйперс замкнув пас партнерів після швидкої атаки. Але бельгійці вели лише 3 хвилини. «Зоря» провела блискавичну комбінацію. «Герреро отримав класний пас з лівого флангу від Кирюханцева і в дотик поклав м’яч в кут воріт суперника. 

Далі ініціативою володів «Гент». Гості могли забити, коли в одному епізоді куля влучила в штангу, а в іншому голкіпер відбив м’яч з-під поперечини. Зрештою, гра так і завершилася внічию 1:1. Віддамо належне гравцям «Зорі», вони зіграли добре, як для початку та з урахуванням нинішнього стану.

21 вересня. «Зоря» (Україна) – «Гент» (Бельгія) 1:1

Голи: Герреро, 70 - Кюйперс, 67

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background