Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ювентус планує трансфер Судакова у січні: що про це відомо

Ювентус планує трансфер Судакова у січні: що про це відомо

Італійський ФК «Ювентус» продовжує роботу щодо переходу хавбека донецького «Шахтаря» Георгія Судакова. Клуб з Турина хоче здійснити трансфер у січні.


Про це повідомляє видання TuttoSport.


Зазначається, що трансферна ціна за українця складає 25 млн євро. У керівництві «Бʼянконері» розраховують, що Георгій зможе вписатися у схему Массіміліано Алегрі. Однак заради цієї купівлі «Ювентус» має продати когось із гравців поточного складу.


Вважається, що 21-річний Судаков є однією із пріоритетних цілей клубу з Турина на найближче трансферне вікно. Повідомлялося, що «Ювентус» готовий заплатити за гравця до 15 млн євро. При цьому екс-помічник головного тренера збірної України Мауро Тассотті порекомендував Судакова іншому італійському ФК – «Мілану».


Також інтерес до Георгія виявляють англійські «Арсенал», «Челсі», «Манчестер Сіті», «Брайтон» та низка клубів із Португалії, включаючи «Бенфіку», де грає ураїнець Анатолій Трубін. Донецький клуб, за повідомленнями преси, оцінює свій талант у 40 млн євро.


Нагадаємо, цього сезону 21-річний Судаков забив три голи і віддав один асист у 16 матчах за «Шахтар». Хавбек три місяці поспіль визнається найкращим гравцем «Гірників».


«Шахтар» йде на четвертому місці в УПЛ. «Ювентус» займає другу позицію у Серії А.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background