Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Ювентус зобов'язаний виплатити Роналду понад 9 млн євро

Ювентус зобов'язаний виплатити Роналду понад 9 млн євро

Федерація футболу Італія (FIGC) забовʼязала «Ювентус» виплатити форварду збірної Португалії Кріштіану Роналду понад 9 млн євро заборгованих коштів.


Про це повідомляє The Athletic.


Португалець виступав за італійський клуб у 2018-2021 роках та здобув з командою два титули чемпіона Італії (2019-2020). Період Кріштіану в клубі також припав на початок пандемії коронавірусу.


Скасування змагань і обмеження після їх поновлення означали, що клуб мусив погодити зі своїми футболістами тимчасове скорочення заробітної плати. До останнього й апелював Роналду, стверджуючи, що «Ювентус» заборгував йому 19.5 млн євро.


Арбітраж у розгляді справи зафіксував недбалість в угоді між сторонами. Через що призначена сума виплати 39-річному Кріштіану з боку італійців становить 9.7 млн.


За словами туринців, наразі переглядають рішення арбітражу. Водночас в «Ювентус» відзначають, що вердикт виключає факт шахрайства з боку клубу.


Нагадаємо, у сезоні 2023/24 «Ювентус» виключили з єврокубків через порушення фінансового фейрплей. Влітку минулого року клубові також призначили штраф у 10 млн євро.


За три роки в чемпіонаті Італії Роналду відзначився 101 голом у 134 поєдинках за італійський ФК. У першому сезоні з Кріштіану команда дісталася чвертьфіналу Ліги чемпіонів.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background