Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

«Ювентус» може перейти до інших власників

«Ювентус» може перейти до інших власників

Серйозні фінансові проблеми можуть дати поштовх до продажу «Ювентуса» іншому власнику. Компанія «Exor», яка належить сім’ї Аньєлі, оголосила про збитки 240 мільйонів євро у минулому році. Приблизна вартість клубу зараз становить 1,5 мільярда євро, а більшість акцій належить «Exor».

Інформація про можливий продаж «Ювентуса» з’явилася і газеті Il Giornale. Але головний власник «Ювентуса» вже встиг заперечити можливість такої події. Представники сім’ї Аньєлі стверджують, що подібна інформація хибна і немає ніяких підстав для продажу.

«Ювентус» вже на початку сезону отримав великі проблеми, коли УЄФА відсторонила клуб з розіграшу єврокубків у сезоні 23/24 через порушення фінансового фейр-плей. Також на команду був накладений штраф у розмірі 20 млн. євро. Але половина суми може залишитися у «Ювентуса» якщо фінансова діяльність у наступні 3 роки буде відповідати  законам та вимогам бухгалтерії. 

Так чи інакше, але фінансові проблеми «Ювентуса» вже даються взнаки. Нещодавно голкіперу Щесни запропонували новий контракт із зменшеною зарплатою. Є питання по іншим зірковим футболістам.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background