Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Яремчук потрапив до символічної команди тижня EA Sports FC 24

Яремчук потрапив до символічної команди тижня EA Sports FC 24

Нападник іспанського ФК «Валенсія» та збірної України Роман Яремчук потрапив до 28-ї команди тижня у футбольному симуляторі FC 24.


Крім цього, українець отримав особливу картку з рейтингом 85. При цьому базова версія картки Яремчука має на 13 показників менше.


Форвард провів два матчі за збірну України у плей-оф відбору на чемпіонат Європи-2024. 


У першому матчі з Боснією і Герцеговиною Яремчук вийшов на заміну у другому таймі, забив гол та віддав результативну передачу. А у протистоянні з Ісландією Роман з’явився на полі з перших хвилин, забив м’яч, який скасували через офсайд.


До символічного списку загалом увійшли 18 футболістів та футболісток. У старті, зокрема, опинився півзахисник Тоні Кроос, який у березні повернувся у збірну Німеччини, а в запасі – форвард збірної Ісландії Альберт Гудмундссон, який забив у ворота України.


Яремчук став третім українським футболістом, який потрапив у команду тижня EA Sports FC 24 у сезоні 2023/24. Перед ним двічі відзначився Артем Довбик та раз Олександр Зінченко.


Додамо також, що на рахунку нападника чотири голи у 24 іграх за «Валенсію». При цьому м’ячі Яремчука допомогли його команді перемогти «Вільярреал» у січні (3:1), «Альмерію» в лютому (2:1) і зіграти внічию з «Реалом» у березні (2:2).


Нагадаємо, у 2023 році гра EA Sports FC 24 замінила FIFA після того, як Міжнародна федерація футболу (ФІФА) та розробник симулятора Electronic Arts не змогли домовитись щодо продовження угоди. Кожного тижня EA Sports обирає команду найкращих гравців в «реальному» футболі, проти якої можна зіграти в режимі Ultimate Team.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background