Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

WBC санкціонує бій Джошуа з переможцем двоматчевого протистояння Усика та Ф’юрі

WBC санкціонує бій Джошуа з переможцем двоматчевого протистояння Усика та Ф’юрі

Світова боксерська рада (WBC) готова організувати бій  колишнього чемпіона світу у хевівейті Ентоні Джошуа з українцем Олександром Усиком або британцем Тайсоном Ф’юрі після двох очних протистоянь боксерів.


Про це повідомляє Fight News.


«WBC був поданий запит про санкції щодо бою за безперечний титул. Ми прийняли ці санкції та погодилися на матч-реванш, який вони запросили, але ми також не маємо нічого проти, якщо Ентоні Джошуа зустрінеться з переможцем, якщо це не порушує умови контракту або чогось іншого», – наголосив президент WBC Маурісіо Сулейман.


Він додав, що у Раді дуже уважно ставляться до цього питання. 


«Таким чином, ми повністю звільнили шлях для безперечного бою, для матчу-реваншу та ще одного бою на найвищому рівні. Позиція WBC зараз гранично відкрита для поєдинку за абсолютне чемпіонство. Ми підтримуємо бої, які хочуть побачити фанати», – сказав Сулейман.


Нагадаємо, бій між Усиком та Фʼюрі відбудеться 18 травня у Ер-Ріяді (Саудівська Аравія). Штрафні санкції для боксерів у разі відмови від поєдинку становлять $10 млн.


Між боксерами укладено угоду на повторний поєдинок. Бій-реванш також готові санкціонувати і у WBO.


Джошуа в останньому поєдинку у ніч на 9 березня переміг нокаутом над екс-чемпіоном UFC Френсісом Нганну. Ей Джей претендує на можливий вакантний титул IBF, а його суперником стане Філіп Хргович.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background