Бонус
uk language logoУкр
  • ru language logoРосійська
  • uk language logoУкраїнськаcheck icon

Wasserman Boxing виграла торги з бою Чухаджян – Скарфф

Wasserman Boxing виграла торги з бою Чухаджян – Скарфф

Пройшли промоутерські торги з бою українця Карена Чухаджяна (23-2, 13 КО) із британцем Гаррі Скарффом (13-2, 3 КО) за першу позицію рейтингу у напівсередній вазі.


Про це інформує BoxingScene.


Зазначається, що торги виграла компанія, що представляє інтереси Скарфа – Wasserman Boxing зі ставкою $141 305, перебивши пропозицію від P2M Box-Promotion Чухаджяна – $121 121.


10% призового фонду вже внесли на депозит. Відомо, що протягом найближчих п’яти днів компанія зобов’язана внести ще 10% від загальної суми, а також надати контракти на бій, дату та місце проведення поєдинку.


Переможець елімінатора займе перший рядок рейтингу IBF і стане обов’язковим претендентом на бій із володарем поясу Джароном Еннісом. 


Нагадаємо, у січні 2023 року Чухаджян зазнав поразки від американця у поєдинку за титул тимчасового чемпіона IBF, але при він цьому зумів протриматися всю дистанцію проти грізного нокаутера, що раніше мало кому вдавалося.


Після цього Карен здобув дві перемоги нокаутом – над венесуельцем Майклом Маркано у квітні та над італійцем П’єтро Россетті у жовтні, зберігши пояс IBF Inter-Continental у напівсередній вазі.


Скарфф у листопаді здобув перемогу за очками над співвітчизником Екоу Ессуманом, що дозволило йому добре просунутися у рейтингу IBF.

Підпишіться, щоб першими отримувати свіжі новини про світ спорту та онлайн казино

home subscribe background